Nov 16, 2022

KAKI ZEN REFLEXOLOGY

Kaki Zen Reflexology @2022

Selasa, 15 November 2022.

Olehkerana buku lali wak kesakitan pagi tadi. Wak pesan Grabbike dari kost - 11,5rb.

Petang wak sudah berlarian ke kedai urut kaki refleksologi - Kaki Zen. Disyorkan rakan2 yg pernah dtg kemari. Tapi masa kami datang tadi, hanya ada 1 slot sahaja yg boleh dipijat. Dan pijatan bermula jam 8pm. Wak balik dulu ke kost. Mandi dan solat.

Jam 7.48pm sudah tiba di kedai pijat itu. Cewek kaunter terus bawa wak ke bilik pijatan. 10 minit kemudian datang tukang urut profesional. Mamat pijat badan kecil sahaja. Pijatan selama 60 minit - 120rb. Ada mamat dok selang satu kerusi yg dipijat oleh kakak cewek.

Komen wak. Pijatan yg biasa2 sahaja. Tidaklah sehebat dan sesakit tukang2 urut di Malaysia. Wak kasi 4/10 bintang sahaja. Sakit buku lali wak masih terasa lagi.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

4 comments:

 1. Rendah juga rating tu. kena cari lain Wak. mesti ada tu

  ReplyDelete
 2. Pijat indon rasanya enak, kok ratingnya rendah wak. Saya pernah urut satu badan di bilik hotel di padang. Waduh jari pijatnya macam pisau....sakit satu badan. Tapi enak sih uratnya jadi lembut gitu....eh kok cakap indon. hehehe

  ReplyDelete
 3. jenis pijatan manja ni wak, bukan pijatan tukang urut betul. Kalau kt kampung tu terasa kesakitan tapi pastu helok

  ReplyDelete
 4. kompem urut guna hujung jari je ni

  ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...