Oct 9, 2022

ONXON

On to CGK @2022

 Ahad, 9 Oktober 2022.

Assalamualaikum kawan2.
Semasa kawan2 baca entri wak yg ini.
Mungkin wak sudah berlayar ke seberang ya.

لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

“Lailaha illa Anta subhanaka inni kuntu minadhdhalimin” : ” Tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau, sesungguhnya aku adalah termasuk orang-orang yang zalim." Doa Nabi Yunus.

Semoga dipermudahkan segala urusan dan perjalanan ini.
Amin ya robbal alamein.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

10 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan. selamat memotong rumput di negara orang

    ReplyDelete
  2. Terkagum saya, pakai apps apa tu wak? Boleh dapat gambar pergerakan kenderaan.
    Selamat kembali bertugas di seberang laut Wak.

    ReplyDelete
  3. Semoga dimudahkan semua urusan untuk Wak ya..

    ReplyDelete
  4. Apps apa tu wak boleh travel2 tu?
    Nak jugak!

    ReplyDelete
  5. salam kenalan semula wak. terasa lama benar tidak ziarah blog wak. terkezut i olls sebab dah takda tiga lalat.

    ReplyDelete
  6. semoga urusan tuan dipermudhkan...aamiin

    ReplyDelete
  7. Selamat berjuang ditanah seberang wak..

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan segala urusan Wak

    ReplyDelete
  9. ke seberang semula, all the best, Wak...kena tukar tajuk blog 'antara KL dan Jakarta'...hehe..

    ReplyDelete
  10. semoga Wak dapat balik ngundi...hihihi..

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...