Jan 9, 2024

WHY IT IS A GOOD IDEA TO HAVE DATE STAMPS ON BLOG POSTS

KLCC View from Kampong Bharu @2024

 

Selasa, 9 Januari 2024.

Pagi tadi sudah berlarian ke warung Mak Leha Kampong Bharu lagi.

Tengahari juga sudah berlarian ke Ampang Campuran.
Dan kemudian berlarian ke Galaxy Ampang Mall.

Agak kelam kabut juga satu hari ini.
Satu persatu kunci hilang.
Mula2 tiba di lif kantor wak tidak temu gate pass untuk lif dan kantor.
Rupanya ada terselit dalam beg silang.
Kemudian tidak dapat kesan dimana kunci rumah.
Rupanya ada terselit juga dalam beg silang yg sama.
Disebelah petang pula kelam kelibut mencari kunci motorsikal.
Sebenarnya tercicir di pantri.

Gara2 faktor usia.


Blog bukanlah hakmilik kekal.

A Ribena Van at KLCC @2024
KLCC View from Kampong Bharu @2024
My Ten Years of Date Stamper @2024

8 comments:

  1. lady pernah terfikir... bagaimana kalau kite letak 'sesuatu' yg kite tekan je ia akan mengeluarkan bunyi.. sb sukar sgt nk mencari brg hilang dalam rumah ni.. terutama remote tv.. Alhamdulillah boleh juge henset dijadikan remote sementara menunggu remote hilang.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Tak sempat singgah KLCC... tengok jew dari jauh. KL memang cantik!

    ReplyDelete
  3. Aiseh Wak, kena banyak makan kismis supaya minda lebih kuat

    ReplyDelete
  4. faktor usia tu memang lumrah laaa antara lambat dan cepat jer

    ReplyDelete
  5. sebab itu ammi tak suka tukar2 bag kerja. pakailah satu bag sampai "kenotgi" lagi. kalau tukar tulah masalahnya, tag tertinggal, kunci tinggal, tisu tinggal, yang penting keronsang extra pun tinggal. ahaksss

    ReplyDelete
  6. berlarian wak kesana-sini..naik motor senang...

    ReplyDelete
  7. Aduh wakk bila selalu lupa ini harus ambil cuti berlibur ke luar negara :D

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI 2024

  Masjid Jamek Bandar Seri Alam @2024 Rabu, 10 April 2024. Selamat hariraya aidilfitri 2024. Maaf lahir batin dari wak yg jauh dimata. Pagi2...