Jan 1, 2024

LIHAT KAPALTERBANG MENDARAT DI KLIA CARGO LANDING

KLIA Cargo Landing @2024

 

Isnin, 1 Januari 2024.
Hari Tahun Baharu.

Petang sudah berlarian ke Kota Warisan.
Pekena mee udang sepang. rm12

Kemudian berlarian ke KLIA Cargo Landing.
Ikut jalan LCCT yg lama.
Melihat kapal terbang mendarat.
Diwaktu senja.

Dulu masa Covid-19, wak pernah sampai di SINI (2020).

Blog bukanlah hakmilik kekal.


Mee Udang Sepang @2024
KLIA Cargo Landing @2024
KLIA Cargo Landing @2024
KLIA Cargo Landing @2024
Map to KLIA Cargo Landing @2024

22 comments:

  1. mantap gambarnya tu Wak edit guna apa tu

    ReplyDelete
  2. slalu tgk org share view tgk kapalterbang ni...dpt capture gmbr kapalterbang lalu atas kepala..sedap nmpk mee udang tu

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya lama juga nak ke sini tapi tak tau kat mana la tempat ni sebenarnya....

    ReplyDelete
  4. Rajinnya Wak pergi singgah tengok kapal terbang. Seorang pergi ke?

    ReplyDelete
  5. Lawa gambaq 👍
    Mee udang pun sedap tu ...

    ReplyDelete
  6. Cantik gambar kapal terbang landing tu.. :D
    Mee Udang RM12.00.. di sepang Kota Warisan.. Blh try ni..

    ReplyDelete
  7. mencari ketenangan masing2 kan.. tengok kapal terbang pun boleh seronok.. bolehla try pergi lapangan terbang sultan mahmud lepas ni..

    ReplyDelete
  8. the view is so pretty and mesmerizing! great way to open 2024!!

    ReplyDelete
  9. Selamat Tahun Baru Wak. Macam biasa cantiknya gambar-gambar Wak..

    ReplyDelete
  10. uishhh.. cantik view dalam video tu.

    ReplyDelete
  11. pernah sampai sini sebelum zaman cobid dulu, selang beberapa minit je lalu pesawat, terjerit-jerit nak ambil spot yang cun untuk bergambar.. jadi lah merasa lah juga wak kan hehe :)

    ReplyDelete
  12. Wah mee udang..tak payah pegi tepen..

    ReplyDelete
  13. Cantik gambar Wak snap ni. Mee Udang di Kota Warisan, boleh try nanti

    ReplyDelete
  14. Cantik gambar gif tu Wak. Tak pernah lagi pekena mee udang sepang. Kena cari ni.

    ReplyDelete
  15. Berbaloi wak berlari. Gambirannya cantik

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI 2024

  Masjid Jamek Bandar Seri Alam @2024 Rabu, 10 April 2024. Selamat hariraya aidilfitri 2024. Maaf lahir batin dari wak yg jauh dimata. Pagi2...