Feb 28, 2024

NASI AYAM GORENG KUNYIT MAT ROCK BUKIT INDAH

KLCC Sunrise this morning @2024


Rabu, 28 Februari 2024.

Petang tadi wak sempat beli nasi ayam goreng kunyit. rm7
Trak makanan Mat Rock di Bukit Indah Ampang.
Lupa pula mahu tambah telur mata.


Movie lalat.
The Shining 1980.

Blog bukanlah hakmilik kekal. 

Mat Rock Nasi Ayam Goreng Kunyit Bukit Indah Ampang @2024

5 comments:

  1. Nasi ayam kunyit juga ada di Food Truck Putrajaya dan Food Truck Bangi. Kalau beli kat sini order yang sotong goreng kunyit. Simple je masakan dia tapi selalunya line beratur tu panjang juga.

    ReplyDelete
  2. Wahh nasi putih pun ada. Selama ni ingat nasi goreng ayam kunyit je ada.

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap, kalau bulan puasa nanti tengok ni, droolinglah.

    ReplyDelete
  4. Popular nasi ayam goreng kunyit mat rock ni. Dia punya lauk ayam goreng kunyit tu menyelerakan. Tambah sambal geprek sikit, paduuuu...

    ReplyDelete
  5. lama tak makan nasi ayam kunyit mat roock ni

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI 2024

  Masjid Jamek Bandar Seri Alam @2024 Rabu, 10 April 2024. Selamat hariraya aidilfitri 2024. Maaf lahir batin dari wak yg jauh dimata. Pagi2...