Feb 3, 2024

CARA ORDER MAKANAN GUNA HENFON SENDIRI DI WARUNG ROTI CANAI KAYU API

 

Sabtu, 3 Februari 2024.

Pagi tadi sudah berlarian ke warung Roti Canai Kayu Api. Sendayan
1. Imbas barcode di meja nombor 9.
2. Pilih menu, nota untuk RSB ialah Roti Sarang Burung.
3. Campak ke troli.
4. Buat pembayaran online.
5. Makanan dan minum akan dihantar ke meja no 9.

Petang pula berlarian ke medan ikan bakar Port Dickson. 

Movie lalat.
Border (2018 Swedish).

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Warung Roti Canai Kayu Api Sendayan @2024
Warung Roti Canai Kayu Api Sendayan @2024
Roti Sarang Burung (RSB) at Warung Roti Canai Kayu Api Sendayan @2024
A lonely electronic staff at Lotus's Seremban 2 @2024
Pulau Burung Port Dickson @2024
Pulau Burung Port Dickson @2024
Sunset view from Medan Ikan Bakar Terapung D'Jetty Port Dickson @2024

8 comments:

  1. memang kebanyakan tempat guna sistem order online/scan QR code jer sekrg ni...

    ReplyDelete
  2. berapa rege sarang burung kt situ wak? cantik la gambo tepi laut tu wak

    ReplyDelete
  3. Roti sarang burung ini kliatan enak, tapi saya tak bisa makan kalo kuning telur cair 🤣🤣. Suami saya yg suka sangat begini 😅

    ReplyDelete
  4. so sy mmg tak faham kalau kedai2
    dalam shopping mall
    masih lg guna cash
    adehhh
    warung pun dah gn QR code
    dia masih lg nak pakai cash
    nak elak cukai laa tuuu

    ReplyDelete
  5. Tehnya tu ada hirisan halia ke Wak? Nampak kemambang naik atas gelas.

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...