Feb 18, 2024

SECOND ROUND ON SEX LIES AND VIDEOTAPE

 

Plus Highway heading north, at Bandar Seri Putera @2024

Ahad, 18 Februari 2024.

Hari minggu yg bosan.
Menonton filem yg dimuatturun sahaja.
Walaupun tidak sepenuh hati.

Dan sempat bantu potong rumput untuk projek bro RAZ.man
Atas talian guna apps UltraViewer.
Pertama kali guna memang agak gelabah.

Movie lalat.
The Secret In Their Eyes 2000. Argentine - Spanish
Carol 2015. Cate Blanchett
Sex, Lies, and Videotape 1989.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

A plain water in a cup & a bunch of lemongrass (serai) @2024
Laman Sendayan


14 comments:

  1. Air dan serai tu nak buat apa? Terapi ke

    ReplyDelete
  2. nak buat apa air dan serai tu wak...tertanya2 kami ni...

    ReplyDelete
  3. buat air detox ke wak dengan serai tu

    ReplyDelete
  4. Cantik la mangkuk. Sama jugak tertanya air dan serai nak buat apa :)

    ReplyDelete
  5. Wak, selalu foto-fotonya keren...
    Oh ya, saya jadi ingat film The Secret in Their Eyes. Tempo hari tidak selesai saya nontonnya, keburu ngantuk. Nanti dilanjut nonton, penasaran endingnya.

    Salam,

    ReplyDelete
  6. waahhhhh segerrr serai tu. Wak buat air detox ke?

    ReplyDelete
  7. Segar serai tu wak kalau Mrs. A biarkan dalam botol letak air untuk kucing Mrs. A dia ekor tak dapat merumput keluar rumah serai atas sinki pun boleh!

    ReplyDelete
  8. Dulu pernah bibik yang menjaga mama buat air serai. Refreshing sungguh.

    ReplyDelete
  9. Rajin juga wak layan movie. Ala kita terberkenan pula dengan cawan tu ha..Kenapalah cantik sangat. Jarang jumpa cawan ada corak dalam dia. Warna pun menarik.

    ReplyDelete
  10. Film Carol lumayan bagus, apalagi artis nya Cate Blanchett.

    Itu serai buat apa Wak?

    ReplyDelete
  11. Saya suka dengan rekomendasi movie yg Wak tonton. Terkadang jadi referensi saya kalo bingung nak nonton apa 😄

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI 2024

  Masjid Jamek Bandar Seri Alam @2024 Rabu, 10 April 2024. Selamat hariraya aidilfitri 2024. Maaf lahir batin dari wak yg jauh dimata. Pagi2...