Feb 5, 2024

HOW TO UNLOCK AN OLD IPHONE 6 WITHOUT APPLE ID

3uTools software also unable to repair my iphone 6 @2024

 

Isnin, 5 Februari 2024.

Kelmarin kan iphone 7 sudah hilang.
Tiba2 peliknya iphone 6 wak yg lama terjumpa di bawah katil pula.

Tapi masalahnya problem.
Wak lupa nombor passcode nya.

Wak cuba ikut arahan dalam portal.
Mula2 guna iTunes - tidak berjaya.
Ada error 11 katanya.

Kemudian tadi kantor wak cuba lagi.
Sama mendapat error 11.

Wak mahu cuba apps yg lain.
Tapi kesemuanya berbayar dalam USD lagi.
Aiyahh.

Entah macamana terjumpa satu portal.
Disuruhnya download dan install apps 3utools.
Setelah beberapa mencuba.
Masih tidak berjaya.
Ada error yg sama.

Nampaknya seperti tikus membaiki labu.
Terpaksalah juga nanti berziarah ke kedai perbaiki henfon.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Makcik nasi lemak at the bus stop @2024
My new bike seat cover net @2024

9 comments:

  1. beli la hp baharu. x mahal pun skrg. lgpun hp dah jadi keperluan..

    ReplyDelete
  2. Mungin itu tandanya di suruh beli phone yang baru wak

    ReplyDelete
  3. Kalo iPhone terkunci memang susah untuk buka lagi, coba beli iPhone baru saja kalo kedai phone gagal membuk Wak.

    ReplyDelete
  4. Alaaa... uncle ni pakai hp android je.... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. ip6 tu elok lg ke? boleh berfungsi mcm biasa?

    ReplyDelete
  6. Kena tengok la kalau nak guna sekadar phone dan whatsapp je tak payah beli baru. Kalau nak guna untuk kerja perlu kot ada yang baru. Tapi terlupa pulak passwordnya....camne ek?

    ReplyDelete
  7. ingatkan dapat ketemu hp yang hilang tu wak, tapi peliknya jumpa yg lain ye wak... owalah2 kalau dana pun tak ingat pw banyak sana sini kene dicatit di mana2 wak

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

SECOND ROUND ON SEX LIES AND VIDEOTAPE

  Plus Highway heading north, at Bandar Seri Putera @2024 Ahad, 18 Februari 2024. Hari minggu yg bosan. Menonton filem yg dimuatturun sahaja...