May 29, 2023

LONG DISTANCE LOVE THEME BIRTHDAY CAKE FROM WIFE IN BANGI FOR HUSBAND IN BATAM

My 13th day in Batam at Anchor Cafe @2023

 

Isnin, 29 Mei 2023.

Hari ini hari ketiga baju laundry wak tidak diterima.
Celana kecil (spender) pun tinggal selai.
Aduhai.

Petang dari kantor potong rumput.
Kami berlarian ke kedai kopi dan kek Anchor Cafe & Roastery berdekatan rumah.
Untuk meraikan harijadi rakan sekantor potong rumput bro RAZ itu.
Kek surprise ditaja oleh isteri tercinta di tanahair.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Mornng rush hour at Tanjung Uncang @2023
Chicken salad Anchor Cafe and Roastery @2023
Anchor Cafe @2023
Chicken salad Anchor Cafe @2023
The Birthday Boy at Anchor Cafe @2023
Chicken salad Anchor Cafe @2023
Pak Nga, Bro Raz, Bro Asy

14 comments:

  1. Oh, ingat ke, birthday Wak. Birthday rakan sekerja rupanya. Sweetnya...

    ReplyDelete
  2. sama ngan Nur..ingat bday Wak, baru nak nyanyi..ehh... he he
    ok la tu.. sambut ramai2... meriah gitu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dapat celebrate birthday dengan sahabat2 walaupun jauh dari keluarga.

    ReplyDelete
  4. besar betul kek nya. boleh la merasa kek kan wak

    ReplyDelete
  5. Cantik lokasinya, kek pun kemas dan lawa. Sy ingatkan untuk wak, rupanya utk kawan potong rumput.

    ReplyDelete
  6. muda lagi tu wak umur nya...kikiki...

    ReplyDelete
  7. Kirain Wak yang lagi ulang tahun,yang penting cicip kuenya ya Wak😀

    ReplyDelete
  8. ingatkan tadi bday wak.... kenapa baju wak sorang warnanya lain?
    Beli la spende baru dekat sana wak? takkan mau berkain pelikat je heeheh

    ReplyDelete
  9. wah! bestnya jika hari lahir kita diraikan oleh kwn2. mcm sy ni kena raikan org lain pd hari lahir sendiri. lagi habis duit ada la. huhuhu...

    ReplyDelete
  10. Besarnya kek tu Wak. Boleh habis ke tu? 🤭

    ReplyDelete
  11. Ingtkan birthday wak..hehe...happy birthday kawan wak...

    ReplyDelete
  12. kue cokelatnya terlihat legit dengan garnish stroberi wak ☺

    ReplyDelete
  13. Cantiknya cafe dia.. sedap tengok salad tu..

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

WAK DAH TRY VIETNAMESE PEACH TEA KAT WARKOP KOPI SAIGON KAMPUNG BARU 2024

  Jumaat, 19 April 2024. Pagi tadi singgah di warung Mak Leha. Kampung Baru