Sep 9, 2015

WW: AKU CINTA PADAMU9 September 2015. HARI Rabu tanpa kata (sepatutnya).

Nota lalat. Pada mulanya penulis tidak ingin menceritakan disebalik kertas terbang (baca: flyer) diatas disebabkan hari ini adalah 'Wordless Wednesday'. Tapi ramai rakan-rakan yang berasa pelik (baca: curious) sehingga berguling-guilingan. Kasihan kan. Ceritanya begini,

Olehkerana penulis berasa bosan tahap sederhana, maka kelmarin penulis telah mendapat idea untuk membuat suatu entri lain dari yang lain. Jadi, penulis cetak kertas terbang diatas dan penulis tampal sendiri ditiang itu dan penulis merakamkan gambar untuk sekadar hiburan semata-mata. Kalau penulis terjumpa pun kertas terbang diatas yang ditampal oleh orang lain ditiang-tiang elektrik TNB atau pokok-pokok, penulis juga akan berasa pelik. Jadi penulis berharap rakan-rakan dapat menganggap ini sekadar hiburan saja. Jika ada rakan-rakan yang tersentap, iri hati, terluka dll, penulis memohon ampun dan maaf. Harap maklum dan selamat beramal.

Tapi ada saja orang yang tidak puas hati dan sakit hati, sampai hati kata penulis ini poyo lah, kaki penipu lah, kaki perempuan macam ustaz poyo jilake bini 13 itu lah. Masih ada lagi yang tidak percaya penulis yang tampal kertas terbang itu dan ambil gambar sendiri. Tidak mengapalah, tiadalah penulis kisah. Lagipun blog ini penulis sendiri yang punya.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Ini adalah karya yang asli yang penulis reka sendiri:No comments:

Post a Comment

Comment at your own risk.

CARA REFUND DUIT DALAM KAD TOUCHNGO YG TAMAT TEMPOH SECARA ONLINE

  Khamis, 20 Jun 2024. Hari Sabtu lepas semasa hantar anak lanang ke Senai airport . Baru perasan kad Touchngo wak sudah tamat tempoh.