Sep 2, 2015

ANGRY BIRD ACTIVITY PARKKELMARIN isteri penulis (yang itu) telah mengajak penulis berjalan-jalan ke JBCC iaitu bangunan KOMTAR yang lama yang baharu sahaja dinaiktarafkan. Bila tiba didalam pusat membeli-belah itu, tiadalah aktiviti yang menarik selain membeli-belah tingkap (baca: window shopping) sahaja. Jadi, bila anak lanang bocah cilik penulis memohon untuk bermain-main di taman aktiviti burung marah, maka penulis pun melayannya. Tapi hanya penulis, anak lanang bocah cilik dan abang ngahnya sahaja yang berminat masuk.

Nota lalat. Tiket masuk ialah RM60 seorang, tidak termasuk 2 pasang stokin (RM4 sepasang). Jumlah ialah RM188. Bila habis aktiviti, penulis juga di'pau' sebijik bantal angry bird oleh anak lanang bocah cilik itu yang berharga RM64. Aduhai, siapalah tidak sayang anak, tapi ada kan mak? Kanns.


Blog bukanlah hakmilik kekal.Updated: Ramai kawan-kawan penulis hendak melihat bantal angry bird yang berharga RM64 itu.

No comments:

Post a Comment

Comment at your own risk.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI 2024

  Masjid Jamek Bandar Seri Alam @2024 Rabu, 10 April 2024. Selamat hariraya aidilfitri 2024. Maaf lahir batin dari wak yg jauh dimata. Pagi2...