May 13, 2024

PENGUATKUASA DBKL DITEMUI GANTUNG DIRI

 

Isnin, 13 Mei 2024.

Minggu lepas kan sudah berlarian ke Ampang Point dan Plaza Low Yat.
Semata2 mahu mencari henfon murahan Samsung Galaxy A03S.

Link: Looking for an Old Model of Samsung Galaxy A03.

Pada hari yg sama juga wak beli di Shopee.

Hari ini tiba dengan pantas di kantor potong rumput.
Tanpa kotak Samsung atau risalah manual.
Hanya dengan kabel hitam dan pengecajnya warna hitam juga.

Tajuk lalat.
Pembantu ketua pemandu ditemui gantung diri pada hari Jumaat (10/5/24) kelmarin di depoh kenderaan penguatkuasa Jalan Yaacob Latif.   PUVANESVARAN A/L S MUNIANDY 781018-08-6231
Updated. Foto telah di delete atas permintaan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.


8 comments:

  1. penguatkuasa gantung diri? Allahuakbar apa lah yg dihadapinya kan hingga ambil tindakan begitu..

    ReplyDelete
  2. Allahu....gantung diri...mesti ada perkara yang buat dia stress sampai gantung diri...

    ReplyDelete
  3. wa.. wak pakai tepun baru..

    p/s : innalillahiwainnailaihirojiuuunnn... sedih dgr kisah2 kematian seperti ini.. kite x tahu masalah arwah kan.. Allahuakbar.. kalau dlu susah sgt nk jumpa org islam bunuh diri, skrg hampir setiap hari pula kedengaran berita2 spt ini..

    ReplyDelete
  4. Innalillaahi wa inna ilaihi rooji'uun.

    ReplyDelete
  5. ada terdengar dekat berita hari tu...seram betul..entah gantung diri atau pun digantung...

    ReplyDelete
  6. Saya jarang denger case bunuh diri kalo di Malaysia atau Indonesia. Ada tapi tak banyaklah. Dan biasanya pakai racun atau obat tidur. Terkejut juga saat tahu gantung diri. Semogalah keluarganya kuat ditinggalkan :(

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...