May 19, 2024

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

 

99 Wonderland Park Selayang @2024

Ahad, 19 Mei 2024.

Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang.
Taman tema yg sesuai untuk bawa satu keluarga.

Kemudian berlarian ke Unisel di Batang Berjuntai.
Kali ini melalui pekan Rawang.
Tidak lalu lebuhraya Plus seperti selalunya.

Petang sempat ke Bandar Baru Ampang.
Makan nasi ayam penyet di Penyet.com.
Tiada gambar makanan ya.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

99 Wonderland Park Selayang @2024

99 Wonderland Park Selayang @2024


12 comments:

  1. tak pernah lagi sampai kat wonderland park ni

    ReplyDelete
  2. Tak pernah sampai lagi Wonderland Park ni... Kalau mlm rasanya nak masuk kena bayar kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ikut jadual masuk dr 5ptg smpi 10mlm (weekend, public holiday), tiket sama je rm70 per org .. leh tgk kat portal 99 wonderland

      Delete
  3. mmg cuaca panas skarang...aritu tgk kwn taska anak dia buat outing kt sini...mmg berpeluh2 bdk2 ngan parent

    ReplyDelete
  4. Teringin pula rasa nak ke sana lepas tengok gambar2

    ReplyDelete
  5. Aik? First time dengar taman 99 ni....

    ReplyDelete
  6. dana pun tak pernah sampai lagi kt situ wak 99 wonderland tu . Tp nk cuti sekolah ni mmg penuhla

    ReplyDelete
  7. RM70 tu berbaloi tak dengan attraction yang ada kat situ...hehehehe..kita pergi park yang free jer..

    ReplyDelete
  8. oh, cantik jugak tempat ni..tak pernah tahu..jambatan tu lawaaaa

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

CARA REFUND DUIT DALAM KAD TOUCHNGO YG TAMAT TEMPOH SECARA ONLINE

  Khamis, 20 Jun 2024. Hari Sabtu lepas semasa hantar anak lanang ke Senai airport . Baru perasan kad Touchngo wak sudah tamat tempoh.