Apr 9, 2024

SUDDENLY THERE IS A SUNSET INFRONT OF THE ROAD

Jalan Sungai Merab sunset @2024

 

Isnin, 1 April 2024.

Petang tadi sudah singgah di param berdekatan Jalan Diplomatik.

Wak beli kuih muih, yakni karipap sardin, kuih sambal, lepat pisang dan lepat ubi.
Juga seketul roti bom - rm2.50 (dah mahal).
Dan lauk asam pedas ikan pari untuk bersahur.

Blog bukanlah hakmilik kekal.


Bazaar Ramadhan di Jalan Diplomatik Putrajaya @2024

14 comments:

  1. Wak berbuka kuih je ke wak? Banyak tangkapan wak di Param.

    ReplyDelete
  2. Uhuh! Saya kalah dengan matahari depan cam tu... silau!

    ReplyDelete
  3. Beli macam tu pun tak cukup RM20 rasanya

    ReplyDelete
  4. slalu pi bazar bli kuih je...lauk2 tk bli sbb riso tk kena ngan tekak

    ReplyDelete
  5. membeli makanan di bazar ni kadang mmg nasib2... dpt yg sedap kita syukur akan dtg lagi, dpt yg hampeh mmg last la

    ReplyDelete
  6. sunset cantik tp boleh silau di mata tu hehe.. waahh Wak berbuka mkn kuih saja ke?

    ReplyDelete
  7. wak tulis semua tu kan.. terngiang2 di fikiran ldy untuk buat.. yumm yumm yumm.. semuanya sedap..

    ReplyDelete
  8. cantiknye bulan tu... bersinar... perit mata kalau terpaksa drive mengadap mentari ni...

    ReplyDelete
  9. Sedap nya kuih2 Wak beli. Lawa sunset.

    ReplyDelete
  10. Memang mahal la makanan kat sini. Agaknya orang gomen banyak duit kut..hehehehehehe

    ReplyDelete
  11. barang serba serbi mahal. sekali beli paling sikit abis dlm Rm30+++...

    ReplyDelete
  12. Bazar ramadhan nya ramaaaai ya Wak. Tahun ini saya belum datang lagi ke bazar 🤣. Pastinya kalo dah datang selalu khilaf beli banyak, tapi yg dimakan sedikit 😅. Lapar mata

    ReplyDelete
  13. sehingga ke harini (27 Ramadhan) sy masih jejak Bazar Ramadhan hehe

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI 2024

  Masjid Jamek Bandar Seri Alam @2024 Rabu, 10 April 2024. Selamat hariraya aidilfitri 2024. Maaf lahir batin dari wak yg jauh dimata. Pagi2...