Mar 24, 2024

TOLONG!!! KAT TBS ADA PARKING MOTOR SELAMAT TAK?

Kipmart Wet Market, Masai @2024

 

Ahad, 24 Mac 2024.

Pagi2 sudah berlarian ke pasar Kipmart.

Petang pula menaiki bas pulang ke KL.
Sampai di TBS pun sudah jam 10 malam.

Risau juga tinggal mat Fatariss di parkir di bawah terminal TBS ini.
Walaupun baru 3 hari.
Rasa tidak selamat pula.
Risau.

Movie lalat.
Burning Betrayal 2023. Portuguese.

Prey 2022.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Kipmart Wet Market, Masai @2024
On Jalan Tebrau JB @2024
Motorcycle parking area, TBS @2024

6 comments:

  1. semoga selamat moto tu di parking TBS...

    ReplyDelete
  2. Ok jer parking situ..kata budak ofis yang pernah tinggalkan motor dia selama 10 hari bila balik beraya..

    ReplyDelete
  3. moga Mat baik-baik saja di bawah sana tu

    ReplyDelete
  4. moga2 selamat la motor wak tu...if area gombak ni, selalu nmpk org share news psl hilang motor/kena curi...kat telegram gombak

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...