Mar 23, 2024

12 RAMADAN DI TAMAN RINTING MASAI 2024

 

Bazar Ramadhan Taman Rinting Masai @2024

Sabtu, 23 Mac 2024.
12hb Ramadan 1445H.

Petang tadi sudah berlarian ke param Taman Rinting.
Punyalah panas dari bahang matahari.
Beli apam balik dan pulut panggang.
Beli ikan bawal bakar untuk bersahur.

Malam pula berlarian ke Lotus's Seri Alam.
Singgah di DIY beli pili air.

Movie lalat.
Pulp Fiction 1994. John Travolta, Bruce Willis, Samuel L. Jackson.
Full Metal Jacket 1987. Vietnam War
Armadillo 2010. Danish.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Full moon tonight, Masai @2024
Groceries at Lotus's Masai @2024

7 comments:

  1. Lawa bulan. Nak masak apa tu Wak.

    ReplyDelete
  2. Saya nampak santan kotak 3 segi tu. Saya pun borong banyak semalam, senang sekali guna habis tak payah simpan baki.

    ReplyDelete
  3. Groceries tu pun dah almost 3 angka nilainya kan wak

    ReplyDelete
  4. Hebat kamera wak... dia punya zoom tahap maksimum!

    ReplyDelete
  5. memang cuaca panas lately....cuma kdg2 ada jugak hujan kat area gombak ni ptg2 tp bkn everyday

    ReplyDelete
  6. Saya belum ada ke bazar ramadhan begini sampai puasa saat ini 🤣. Hujan trus Wak, jadi malas nak kluar. Tapi kasiannya banyak penjual yg mengeluh juga Krn pembeli jadi sepi.

    Biasanya yg saya suka datangin yang di pasar Benhil , ada banyak tuh seller bazar ramadhan di sana

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...