Nov 16, 2023

THEY SAY NASI LEMAK DEPAN KUBUR P RAMLEE PALING TERSEDAP DI KLCC

 

Khamis, 16 Nov 2023.

Hari kedua memotong rumput di kantor Selangor Dredging Jalan Ampang.

Ada orang berkata.
Nasi lemak depan kubur P. Ramlee di Jalan Ampang depan BSN paling sedap.
Sebab itu ramai orang beratur.

Lepas letak tas (beg) di kantor lantai 9.
Wak terus turun lagi.
Beratur dibawah pokok untuk mencuba nasi lemak.
Tapi wak tidak beli nasi lemak.
Wak beli mee hoon berlauk sardin dan telur goreng.
Harga rm6 sahaja.

Cerita lain.
Akhirnya dapat juga wak kad kunci pintu yg baharu.
Tidak lagi terpaksa menyuruh teman2 membuka pintu.
Setiap kali mahu ke kamar mandi.
Kerana kepala kantor Sumber Manusia baru pulang dari bercuti panjang Deepavali.


Blog bukanlah hakmilik kekal. 

7 comments:

  1. rasanya di area kl semua tmpt jual nasik lemak mst akan bersusun panjang.. pernah sekali stay di area bukit bintang... pagi² tgk sblm jam 7 am org dh bersusun panjang nak beli nasik lemak... so join la sekali bersusun... dan mmg sedap nasi lemaknya!! hehehe... tp wak pulak plot twist.. beli mee hoon goreng... haha

    ReplyDelete
  2. Laaa.. baru nak tahu ulasan wak, benarkah nasi lemak tu sedap.

    ReplyDelete
  3. Esok beratur lagi Wak, bagi review sikit nasi lemak tu 😅

    ReplyDelete
  4. mcm mana nie wak..igtkan mencuba nasi lemak nya...hihihi

    ReplyDelete
  5. Seram pun ada bila membaca tajuk entri ini. Nasi lemak depan kubur, nasib baiklah tak makan depan kubur.

    ReplyDelete
  6. lalu gimana rasa mihun gorengnya? enak?

    ReplyDelete
  7. Nanti kalo ke KL lagi ahi saya nak cari lah. Sarapan pagi di malaysia udah paling sedap kalo pakai nasi lemak 🤤👍👍

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...