Nov 2, 2023

ANTARA KLUANG DAN LABIS ADA SESUATU YG MENARIK DISINI

Mahkota Darul Takzim di Bulatan Kluang @2023

 

Rabu, 1 November 2023.

Pagi sudah berlarian ke pasaraya besar Lotus's Masai. Seri Alam
Bersama isteri wak dan anak wedok.

Petang tadi sudah berlarian ke Kluang pula.
Tiada apa2 yg menarik di bandar Kluang ini.

Patah balik ke pekan Labis.
Ada yg sangat menarik disini. Sehingga sanggup mencari homestay muslim dan menginap disini. 

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Homestay @Labis - rm100

6 comments:

  1. Tak tau la dah pernah sampai Kluang or Labis ke belum..hahaha..JB, Larkin, Kempas, Permas, Danga Bay je baru jejak kot

    ReplyDelete
  2. Apakah yg menarik di bandar labis tu.. Kluang mmg tiada apa2 yg menarik..

    ReplyDelete
  3. nak tahu jugak nie..apa yang menarik di Labis...

    ReplyDelete
  4. Kluang....zmn MZ remaja..my elder brother keje kat sini ie kat dlm kem mahkota tu..sempat lah MZ dtg kluang sekali, stayed overnite for few nites sambil main2 dgn my nieces yg masa tu masih baby2...now abg MZ dh pergi mengadap ilahi tahun lps..dan my nieces pun semua dh jadi mak org (dh ada babies)..how time flies

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI 2024

  Masjid Jamek Bandar Seri Alam @2024 Rabu, 10 April 2024. Selamat hariraya aidilfitri 2024. Maaf lahir batin dari wak yg jauh dimata. Pagi2...