Oct 16, 2023

WHEN GOOGLE MAPS SHOWING THE WRONG DENTIST LOCATION

 

Klinik Pergigian Fatin Wangsa Maju @2023

Isnin, 16 Oktober 2023.

Tengahari sudah berlarian ke Bank Simpanan Nasional (BSN) Ampang Point.

Petang pula berlarian ke klinik pergigian Fatin yg mesra autisme itu.
Tapi tersesat ke Setiawangsa pula.
Sudahlah temujanji tepat pukul 5.00pm.
Nasib baik juga cuma terlewat 9 minit sahaja.
Mahu parkir kereta pun tiada tempat.

Petang pulang hujan lebat anjing dan kucing pula.
Terpaksa batalkan beberapa urusan lain.

Malam ke Taman Kosas.
Tujuan untuk fotostat sahaja.

Movie lalat.
The Ritual 2017.
The Vanishing 2018.
Deep Impact 1998.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

6 comments:

  1. Salah pin location lah ya?
    Kena komplen kat klinik tulah.
    Kesian orang pergi salah tempat.

    ReplyDelete
  2. Banyak urusan perlu diselesaikan seperti Wak berlari-larian ke sana sini..

    ReplyDelete
  3. Banyak betul urusan Wat Lat yer hari ni :)

    ReplyDelete
  4. Banyaknya urusan Wat Lat Harini. Semoga dipermudahkan urusan satu persatu.. Amin

    ReplyDelete
  5. part susah nak parking tu memang masalah negara hahah kat kebanyakan tempat kat klang valley ni memang cabaran la nak cari parking

    ReplyDelete
  6. Saya sering kadang nemuin titik lokasi salah 😂. Paling sebel memang kalo Nemu yg begini Wak. Tapi kebanyakan di luar kota, kalo JKT sih rata2 udah tepat.

    Ini daerah rumah saya, jakarta timur ga hujan2 🤣🤣🤣. Dah kering kerontang kalo panas udh bagai 7 mataharinya 😅. Naib baik air pompa tak ikut kering.

    Btw, dah lama saya tak dengar istilah photostat 😄

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...