Jan 31, 2022

OFFSHORE LIFE 2022 - DAY 10

Please hover your mouse to see naked Rose.

Isnin.
Doha, Qatar.

PLEASE BE CONSIDERATE
Pasal roommate baru ni yg buat wak bengang.
Pasal mendengkur tu memang masalah antarabangsa kann.
Satu lagi pasal si SAU set alarm clock dia jam 4.00am.
Tapi masalahnya problem sebab bukan dia bangun pun.
Wak pula yg jadi terkebil2 takleh tidur.
Nantilah wak sound dia.

FAST ONLINE DELIVERY
Kelmarin, yakni 2 hari lepas.
Wak ada pesan henfon murahan atas talian (shopee).
Bila sudah buat bayaran, ada pemberitahuan henfon akan dihantar bermula 10hb Februari.
Lebih kurang 2 minggu lama juga, tapi mungkin disebabkan raya cina.
Wak tidak kisah pun.
Tapi pagi2 tadi, ada panggilan yg tidak dikenali masuk.
Kebetulan henfon cap aiyam wak ini dalam mod senyap.
Nasib baik juga wak terbangun tadi gara2 bunyi alarm clock si SAU.
Kali kedua panggilan baru wak angkat.
Sekarang ini wak tak angkat kalau panggilan dari Malaysia.
Sebab kasihan dengan sipemanggil yg dikenakan caj mahal.
Bila wak angkat, budak GDEX yg panggil.
Katanya ada penghantaran.
Wak suruh tinggalkan sahaja di pondok pakguard didepan itu.
Tapi budak GDEX bilang dia tak berani sebab sebuah henfon (walaupun murahan.)
Wahh, baik hati dan amanah juga budak GDEX ini ya.

Movie lalat (tak sepenuhnya, sebab dari OSN movies dalam kabin).
Jobs 2013 
Titanic 1997

Blog bukanlah hakmilik kekal.

No comments:

Post a Comment

Comment at your own risk.

WAK DAH TRY VIETNAMESE PEACH TEA KAT WARKOP KOPI SAIGON KAMPUNG BARU 2024

  Jumaat, 19 April 2024. Pagi tadi singgah di warung Mak Leha. Kampung Baru