Aug 15, 2023

MELANTAK NASI PUTIH TOMYAM CAMPUR DI CAWAN EMAS

Plus Highway Kampung Semerbok Negeri Sembilan @2023


Selasa, 15 Ogos 2023.

Pagi tadi ada temuduga atas talian dgn syarikat di KL.
Ada ejen yg uruskan. 

Dulu pernah di temuduga oleh syarikat yg sama.
Tapi beza jawatan dan ketua jurutera yg lain. 

Temuduga ringkas.
Tiada pertanyaan teknikal.
13 minit selesai.

Petang sempat ke pasaraya Lotus's.
Dengan isteri wak dan anak lanang seng ragil. 
Sebelum itu singgah di pasaraya Today's Market Masai.
Wak pesan nasi putih, tomyam campur.
Lupa nak pesan telur dadar pula.
Yo wes lah.

Tapi mgr AYU kerahkan wak ke kantor potong rumput esok.
Ada perbincangan hala tuju syarikat yg masih bercelaru.

Blog bukanlah hakmilik kekal. 

Cawan Mas Kopitiam @2023

9 comments:

  1. Semoga semua urusan dipermudahkan wak..mungkin ada rezeki di tempat lain...

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap tomyam tu. Selamat maju jaya dalam pekerjaan Wak.

    ReplyDelete
  3. nampak jelas dan besar udang dalam tomyam...biasanya tomyam siam asal cedok dapat serai dan bawang,yang ada cuma anak udang

    ReplyDelete
  4. wak, dana ingat mmg cawan emas betul rupanya nama kedai hehehhe

    ReplyDelete
  5. nmpk besar udang dlm tomyam tu...kalo mkn tomyam kena ada teliur dadar lg ummmpppp

    ReplyDelete
  6. Nampak pekat tomyam mesti sedap. Moga diluaskan rezeki & dipermudah kan semua urusan

    ReplyDelete
  7. Temuduga itu interview kan ya Wak?

    Semoga diperlancar semuanya Wak. 👍

    Yo wes, nikmatin dulu Tomyam seafoodnya yg kliatan sedap. Apalagi pakai udang 😄👍

    ReplyDelete
  8. Kuah tom yam tu nampak sedaplah Wak.
    Rasanya tak ada telur dadar pun masih okey tu hirup kuahnya!

    ReplyDelete

Comment at your own risk.

99 WONDERLAND PARK DI WAKTU PAGI YG PANAS MEMBAHANG

  99 Wonderland Park Selayang @2024 Ahad, 19 Mei 2024. Pagi2 sudah berlarian ke tasik 99 Wonderland Park di Selayang. Taman tema yg sesuai u...