Dec 5, 2020

PM4 PM6 PM7 PM TEPI

Please hover your mouse to see before and after edit. (If you’re on a phone, tap any other image to revert to the edit.)

 

3 Pemimpin Negara
yang popular di Facebook dari sudut pujian kecaman dan troll oleh netizan
 
Posting nya selalu mendapat kecaman dan adakala pujian
Kerana Tun M waktu ni berperang dengan 3 parti gergasi seperti PH.... Muafakat Nasional dan Perikatan Nasional
Dia mengkritik mana 2 Pemimpin bermasalah.cakap secara terus terang direct point.....tegas dan dalam perjuangan.
Bagi dia....tak perlu dihormati untuk meraih sokongan..
 
DS Najib Razak (4.1juta) :
Digelar Raja Troll oleh pengikutnya dan dikenali sebagai Bossku kerana tidak ada gelaran Tun.
Dia Troll apa saja mana2 pemimpin yang bermasalah atau mencari masalah dengannya.
Post yang kelakar kerana rakyat suka dengan posting macam tu.
Posting nya sekarang boleh diterima pakai setelah kalah menjadi pembangkang.
Tetapi hanya satu pemimpin ni je dia belum troll iaitu DS Anwar Ibrahim
Ada apa2 ke Datuk Sri....?
 
DS Anwar Ibrahim (1.8juta) :
Dikenali sebagai bapa reformasi dan pandai berdialog....kata2nya penuh semangat dan berpengaruh
Masih pemegang bakal PM paling lama.
Posting nya dapat pujian adakala kena troll oleh netizen.... sebab post nya play safe.
Dia hanya post yang baik sahaja.
Tetapi dia cerdik....orang2nya yang buat huru hara.
Masih menanti PM9 oleh pengikutnya
Tuari siap jumpa agong kata ada number.
Tapi sampai sekarang sudah 0-6.
Saya ulannggggg...
 
- sumber Facebook

Semoga negara akan tatap aman damai sejahtera sentosa senantiasa.
Aminn ya robbal alaminn.

Nota gambar lalat.
Tiada kena mengena dengan entri penulis.
Khutbah Jumaat di negeri Johor hari ini.
Tajuk jihad membendung wabak penyakit.

Ohh. Hari ini harijadi yg benar. ;p

Blog bukanlah hakmilik kekal.

No comments:

Post a Comment

Comment at your own risk.

WAK DAH TRY VIETNAMESE PEACH TEA KAT WARKOP KOPI SAIGON KAMPUNG BARU 2024

  Jumaat, 19 April 2024. Pagi tadi singgah di warung Mak Leha. Kampung Baru